Russische man raakt gestrest na door zijn vrouw voor rotte vis te zijn uitgemaakt en probeert in Pattaya een einde aan zijn leven te maken

PATTAYA:- Vanmorgen kreeg de wachtmeester van het politiebureau aan de Beach Road van Pattaya de melding binnen dat een buitenlandse man probeerde een einde aan zijn leven te maken door van een condominium te springen.

Het incident vond plaats in het Arcadia Beach Resort Condominium, Soi Thappraya 9, in het tambon Nongprue.

Nadat ze op de hoogte waren gebracht, vergezelden de politie, de leden van het Sawang Boriboon reddingsdienst en een officier van de eenheid voor rampenbestrijding in alle haast om erger te voorkomen.

De plaats van het incident was een condominium van 8 verdiepingen. Er werd een buitenlandse toerist met de Russische nationaliteit aangetroffen wiens naam Mr. Artem Bykov was, 31 jaar oud. De man was zichtbaar in staat van stress, zittend met zijn benen buiten het balkon aan de zijkant van het gebouw bungelend.

De hoogte van de 8e verdieping stond garant voor veel angst. Het personeel bracht een luchtkussen mee om op de begane grond uit te spreiden. Tot er ruim een ​​uur was verstreken, stuurden de ambtenaren een Russische tolk om de man tot bedaren te brengen. De tolk ging naar boven en overtuigde de gestreste man om zijn verhaal te vertellen, de Rus was door zijn vrouw uitgescholden omdat hij o.a. geld had gepakt om een biertje te kopen. De man raakte zo timide en radeloos, dat hij besloot dat het beter was een einde aan zijn leven te maken. 

Nadat er er bijna 2 uur waren verstreken, besloot de politie langzaam naar hen toe te lopen om de suïcidale man te overrompelen.

Aanvankelijk arresteerde de politie de Russische man, maar zorgde voor mentale ondersteuning van een Russische professional zodat hij weer die mooie zon in Thailand kan zien schijnen.

Olleke Bolleke in Pattaya

Bron: TMN cable News

Tags:

Eén gedachte over “Russische man raakt gestrest na door zijn vrouw voor rotte vis te zijn uitgemaakt en probeert in Pattaya een einde aan zijn leven te maken”

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!