Karma is een bitch | Thaise man in Chonburi door een Boeddhabeeld gedood na zijn aanval op een monnik

CHONBURI:- Een Thaise man, die een monnik in een tempel in de provincie Chonburi aanviel, stierf later nadat de scherpe kop van een Boeddhabeeld zijn borst doorboorde tijdens zijn  razernij in de tempel. De lokale bevolking suggereerde dat zijn dood het snelle resultaat van karma leek te zijn.

Bewoners in het Banbung-district van de provincie Chon Buri zochten gisteren, op 27 februari, rond 13.00 uur hulp van de politie van Banbung, nadat een Thaise man, de 49-jarige Ek, een monnik te lijf ging.

Volgens bewoners was Khun Ek onder invloed van methamfetamine, ook wel Yaba genoemd. Hij en de monnik waren vrienden,

De politie arriveerden bij de tempel en ontdekten dat Ek zichzelf in de grote zaal verschanst had. Hij had alle deuren en ramen op slot gedaan en vernielde de daar aanwezige Boeddhabeelden.

De politie wachtte om veiligheidsredenen buiten de grote zaal omdat ze vermoedden dat Ek mogelijk een wapen in zijn handen had. Ze belden Ek en zeiden dat hij zich moest overgeven aan de politie, maar omdat er geen reactie kwam, besloten ze de deur open te breken en naar binnen te gaan.

Tot hun schrik zagen ze Ek dood in een plas bloed liggen. Een Boeddhabeeld lag op Eks borst en de scherpe kop van het beeld doorboorde zijn borst.

De politie vermoedt dat Ek op het grootste standbeeld in de grote zaal probeerde te klimmen om het te vernietigen. Hij gleed echter per ongeluk van het grote beeld af en viel op de puntige kop van een kleiner beeld. Het hoofd doorboorde Eks hart en longen en doodde hem.

De monnik, bekende later tegenover de politie dat hij Yaba aan Khun Ek had verstrekt en ermee stemde ermee in om gelijk gelaïciseerd te worden.

Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: facebook 

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!