7/Eleven Thailand rapporteert recordomzet van 399 miljard baht in 2023 en kondigt uitbreiding’s plannen aan

BANGKOK:- Het moederbedrijf van 7/Eleven,  CP All Plc.. heeft de winstresultaten voor 2023 bekend gemaakt. De gemakswinkels hadden over 2023 een totaal inkomen hadden van 399 miljard baht, met een brutowinst van 112 miljard baht en een stijging ten opzichte van het voorgaande jaar. met 16.1%.

CP All verklaarde tegenover het publiek dat de stijgende winst en inkomsten voortkwamen uit een stijging van de gemiddelde omzet met gemiddeld 5.5% of 80,837 baht per dag in elke 7-11. Er werd gemeld dat elke klant gemiddeld 83 baht per factuur uitgaf en dat elke winkel gemiddeld 965 klanten per dag had.

Dit resultaat was volgens CP All het gevolg van nieuwe strategische plannen om het klantenbestand uit te breiden met nieuwe producten en promoties.

Dit jaar anticipeert CP All op basis van de zakelijke trends van 7-11 dat er een plan was om nieuwe 7-11-winkels uit te breiden met meer dan 700 vestigingen gericht op lokaal niveau, toeristische attracties en andere potentiële locaties om meer klanten te bereiken. Bovendien was CP All van plan in de toekomst nieuwe vestigingen op te richten in Cambodja en Laos.

Olleke Bolleke in Thailand
Bron: Bangkok Bizz News

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!