De kustplaats Pattaya probeert steeds meer en meer toeristen uit China aan te trekken

PATTAYA:- Burgemeester Poramet Ngampichet van Pattaya ontving eerder deze week het management van Lu Yi Hongkong Company van de Volksrepubliek China voor een bijeenkomst in het stadhuis van Pattaya. Het doel van het bezoek was om de samenwerking tussen Thailand en de Volksrepubliek China op het gebied van toerisme te versterken.

In de conferentiezaal van het stadhuis wisselden vertegenwoordigers van Lu Yi Hong Kong en burgemeester Poramet Ngampichet van gedachten over de potentiële kansen die Pattaya biedt als toeristische bestemming voor ROC-reizigers.

Het management van de Lu Yi Hong Kong Company benadrukte het belang van Pattaya als aantrekkelijke toeristische bestemming en benadrukte de komende bijeenkomst van meer dan 600 toeristen uit de Volksrepubliek China in juni van dit jaar.

De gezamenlijke brainstormsessie was gericht op het delen van culturele kennis en het waarborgen van veiligheidsmaatregelen voor de Chinese toeristen. Deze uitwisseling is tevens bedoeld om de basis te leggen voor toekomstige bezoeken van Chinese toeristen aan Pattaya, aangezien deze Chinese marktgroep blijft groeien.

De stad Pattaya kijkt ernaar uit om de nauwe samenwerking met Lu Yi Hongkong Company voort te zetten en de toeristische sector verder te versterken door gezamenlijke inspanningen.

Olleke Bolleke in Pattaya 

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!