Indonesische toeristen moeten minstens $ 417 cash hebben als zij Thailand binnenkomen

BANGKOK:- Thailand is één van de meest populaire bestemmingen voor Indonesische toeristen vanwege de prachtige stranden en gemakkelijke bereikbaarheid. Indonesiërs hebben geen visum nodig om Thailand binnen te komen, dus de reiskosten zijn relatief betaalbaar.

Thailand binnenkomen is de Indonesiërs echter niet zo eenvoudig als het klinkt. De Indonesische ambassade in Bangkok zei dat ze veel klachten heeft ontvangen van burgers aan wie de toegang is geweigerd – de reden: onvolledige reisdocumenten die willekeurig werden gecontroleerd door Thaise immigratieambtenaren.

Volgens de ambassade moeten bezoekers een geldig paspoort met een minimale geldigheidsduur van zes maanden, een retourticket en een bewijs van accommodatie overleggen. Ten slotte moeten bezoekers aantonen dat zij financieel in staat zijn om tijdens hun verblijf in Thailand voldoende contant geld mee naar het land te nemen

“Thaise immigratie heeft niet specifiek vermeld hoeveel geld bezoekers moeten meenemen, maar volgens een open source minimaal 15.000-20.000 baht per persoon”, schreef de Indonesische ambassade in Bangkok vorige week in een verklaring.

Olleke Bolleke in Pattaya 

Bron: aseannow

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!