Het langste strand vliegerfestival van Thailand trekt vele toeristen aan

PATTAYA:- Het Pattaya International Kite on the Beach 2024, aangeprezen als Thailand’s langste internationale vliegerfestival aan het strand van meer dan 1 kilometer, is gisteren van start gegaan op Pattaya Beach. Vele toeristen uit  Thailand en buitenland flaneerde over de Beach Road om te kijken naar de oogverblindende tentoonstelling van vliegers en unieke ontwerpen.

Met deelnemers uit verschillende landen, omvatten opmerkelijke vliegers de Tabrix, een blauwe draakvormige vlieger uit Duitsland, de Wyverex, een vlieger met een groen drakenthema, en de Sea Dragon, die allemaal geavanceerd vakmanschap tonen en worden beschouwd als een van ’s werelds meest waardevolle drakenvliegers.

Een hoogtepunt van het festival van dit jaar zijn de unieke vliegers met een strandthema, gemaakt door ervaren Australische ontwerpers, die hun allereerste tentoonstelling in Thailand markeren. Bovendien kan het evenement bogen op de deelname van het gerenommeerde Franse Kite Whale Team, wat een internationaal tintje aan het festival toevoegt.

Bezoekers kunnen ook een verscheidenheid aan vliegers verkennen en kopen in 50 speciale winkels.

Het evenement vindt tot 26 februari 2024 aan het strand van Pattaya (vlakbij het winkelcentrum Central Pattaya) plaats.

Dit festival draagt ​​bij aan de duurzame ontwikkeling van Thailand en wordt beheerd door verschillende organisaties, waaronder Administratie van de stad Pattaya en de Toerisme Autoriteit van Thailand.

Olleke Bolleke in Pattaya

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!