De deelnemers van Yoga Festival 2024 van Hua Hin waren zeer enthousiast 

HUA HIN:- Het Hua Hin Yoga Festival 2024 dat vrijdagavond officieel van start ging en verwelkomde meer dan 130 yogaliefhebbers uit zowel Thailand als het buitenland.

Het evenement, gehouden aan het strand van de VERSO hua hin – a Veranda Collection in Khao Takiab, markeerde het begin van een weekend gewijd aan gezondheid, welzijn en yogapraktijken.

Het festival werd ingehuldigd door de  burgemeester van Hua Hin, Khun Nopporn Wutthikul en Khun Archawan Kongkanant, directeur van de provinciale toeristenautoriteit.  Ze openden het evenement te midden van de schilderachtige achtergrond van de kustlijn van Hua Hin en vormden het decor voor een reeks yogasessies onder leiding van ervaren instructeurs.

Het yoga festival maakt deel uit van een breder initiatief om Hua Hin te promoten als een vooraanstaande bestemming voor gezondheids- en welzijnstoerisme.

Deze sessies zijn bedoeld om niet alleen lokale bewoners aan te trekken, maar ook buitenlandse expats en de Thai Millennium-groep, waarbij de nadruk wordt gelegd op de rol van het festival bij het stimuleren van toerisme door middel van gezondheids- en welzijnsactiviteiten.

Door dit te doen wil Hua Hin, met dit Yoga Festival niet alleen de reputatie van de regio als knooppunt voor gezondheidstoerisme versterken, maar ook individuen aanmoedigen om door middel van yoga een gezondere levensstijl aan te nemen.

Het festival is een kans voor zowel doorgewinterde beoefenaars als nieuwkomers om de voordelen van yoga te ontdekken, in contact te komen met de gemeenschap en de schoonheid van het kustlandschap van Hua Hin te ervaren.

Olleke Bolleke in Hua Hin

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!