Amerikaanse verkoopt haar hele handel en wandel in Amerika maar wordt dakloos in Thailand

PATTAYA:- Een Amerikaanse verkocht haar inboedel om in Azië te gaan wonen. Ze was echter niet goed vooraf toen bleek dat het leven er duurder was dan verwacht. Na vijf maanden in Thailand te vertoeven, werd ze dakloos.

De vrouw uit Baton Rouge die op zoek was naar een digitale nomadenlevensstijl in Tokio, vertelde onlangs op sociale media hoe ze uiteindelijk dakloos werden in Thailand.

In augustus 2023 boekte de 25-jarige Kiawanna Moore, geboren in Louisiana, een enkele vlucht naar Japan om een ​​telewerker te worden. Volgens Moore was het een spontane beslissing die ze nam na een cursus parachutespringen.

Ze verkocht haar auto en spullen in haar appartement en gaf haar ‘zescijferige onderneming op om een ​​nieuw leven in het buitenland te beginnen’. Maar nadat ze slechts één dag in Tokio hadden verbleven, was ze dat het te duur was en dat ze niet “lang zou volhouden” als ze zouden blijven, en dus boekte ze dezelfde dag een enkele vlucht – naar Thailand.

Moore vond oorspronkelijk een verblijfplaats in Pai, waar ze een boomhut bewoonde. Ze vonden het leuk om daar te verblijven omdat de lokale gemeenschap erg vriendelijk was. Maar op 11 januari besloten ze na een verblijf van zes maanden naar Pattaya te gaan.

Maar al snel werd het haar duidelijk dat in Pattaya ook alles duur was en binnen de kortste keren ze dakloos werden.

Moore vertelde dat ze, hoewel ze bij haar eerste verhuizing naar Pattaya slechts 250 baht had, in een week ongeveer  650 baht verdiende waar zij als haarstylist (illegaal) bijklust.

Olleke Bolleke in Pattaya

Tags:

3 gedachten aan “Amerikaanse verkoopt haar hele handel en wandel in Amerika maar wordt dakloos in Thailand”

  1. Ik geloof geen zak van het hele verhaal. Als telewerker kun je overal wonen, en dan verdien je beslist meer dan genoeg om in Thailand te wonen. Dus madam had helemaal geen baan als telewerker. Misschien is onlyfans wat voor haar. Is bijna net telewerken.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!