Het Yoga Festival van Hua Hin vindt plaats van 16 tot 18 februari 2024

HUA HIN:- Het Yoga Festival van deze kustplaats aan de Thaise Rivièra vindt plaats tussen 16 en 18 februari 2024. Het evenement begint elke avond om 17.00 uur en is gratis, maar ….u moet u wel even vooraf registreren.

Verschillende partners uit de overheid en de particuliere sector organiseren dit jaar Hua Hin Yoga Festival op Khao Takiab Beach voor het Verso Hua Hin Hotel – A Veranda Collection .

De toeristische autoriteit van Hua Hin nodigt de toeristen uit om deel te nemen aan een yogaworkshop onder leiding van een bekende yoga-instructeur die alle drie de dagen vanaf 17.00 uur ’s avonds in een gezellige omgeving zijn kennis deelt met yogi’s en dat terwijl de zon ondergaat.

Het TAT richt zich op de markt van buitenlandse toeristen die in Thailand wonen (Expat) en Thaise Millennium-toeristen die van yoga houden, vooral expatgroepen uit Bangkok komen om deel te nemen aan deze gezondheidsactiviteiten, zo bleek uit de voorgaande jaren.

Yoga-oefeningen zijn wereldwijd ontzettend populair net al als sport of andere vormen van fysieke activiteit als een manier om lichaam en geest te trainen. Vanwege het feit dat yoga een vorm van lichaamsbeweging is die geschikt is voor mensen van alle geslachten en leeftijden, vooral voor degenen die het risico lopen het kantoorsyndroom te ontwikkelen, waarbij yoga het risico op ziekte kan helpen verlagen.

De evenementen van het Hua Hin Yoga Festival waren vorig jaar in dit opzicht uitstekend georganiseerd. De yoga-activiteit op het pittoreske strand van Hua Hin heeft de belangstelling getrokken van talloze buitenlandse en Thaise toeristen, waaronder expatgroepen.

Mocht u interesse hebben, meldt u dan aan via het online formulier op de fanpagina van het TAT Prachuap Khiri Khan-kantoor.

Olleke Bolleke in Hua Hin

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!