Roemeense toerist valt dood vanaf het balkon van het hotel in Pattaya

PATTAYA:- Een Roemeense toerist verloor gistermorgen zijn leven bij een val van het balkon van een zeven verdiepingen tellend hotel in Soi 5. Het incident werd rond 9 uur gemeld bij de politie van Pattaya. Politieagenten en reddingswerkers arriveerden bij het hotel en vonden in de tuin onder het balkon,het levenloze lichaam van de overledene, een 30-jarige Roemeense man wiens naam werd achtergehouden in afwachting van kennisgeving aan de familie en de ambassade.

Het slachtoffer, slechts gekleed in een zwarte korte broek, had ernstig hoofdletsel en ontwrichte ledematen opgelopen. De autoriteiten hebben het terrein afgezet voordat het lichaam naar een nabijgelegen plaatselijk ziekenhuis is vervoerd. De vrouw van het slachtoffer was aanwezig op de plaats van het incident en was zichtbaar radeloos door het tragische incident. Ze heeft geen verklaring aan de pers afgelegd.

Khun Somjai Benden, een 54-jarige medewerkster van het hotel, verklaarde dat ze bezig was met haar werk in de buurt van de hotelvijver toen ze boven zich een hard geluid hoorde. Gealarmeerd keek ze op en zag het slachtoffer zich vastklampen aan de reling van het balkon op de vierde verdieping voordat hij zijn grip verloor en op de grond viel.

De oorzaak van het incident blijft onbepaald en de politie van Pattaya voert momenteel een onderzoek uit.

Olleke Bolleke in Pattaya

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!