De Walking Street van Pattaya onderging n.a.v. het Chinees nieuwjaar een strenge veiligheidsinspectie

PATTAYA:- Een team districtsfunctionarissen van Banglamung inspecteerden gisteren in de vroege uren meer dan 200 uitgaansgelegenheden in Walking Street in Zuid-Pattaya. 

De operatie had tot doel de veiligheid en naleving van bedrijven in de omgeving te garanderen, waaronder bars, nachtclubs en chill-outgelegenheden. vlekken. De nadruk lag op het controleren op minderjarige klanten, drugs en potentiële gevaren van wapens.

De districtsafgevaardigden, Khun Woraphon Kongthanajaras en Khun Phonchai Sang-eiad benadrukten dat deze verrassingscontroles deel uitmaken van de voortdurende inspanningen om de veiligheidsmaatregelen te verbeteren en zowel Thaise als internationale bezoekers gerust te stellen van de voortdurende inspanningen om het positieve imago van Pattaya als populaire toeristische bestemming te behouden.

Terwijl de stad morgen het Chinees Nieuwjaar gaat vieren, spraken de afgevaardigden ondernemers toe en drongen er bij hen op aan ervoor te zorgen dat er voldongen veiligheidsmaatregelen worden getroffen.  Met een verwachte toestroom van toeristen in deze periode staat de nadruk op veiligheid voorop. 

De horeca werd tevens eraan herinnerd dat ze hun etablissementen uitgerust moeten hebben met de juiste brandblusapparatuur, duidelijk nooduitgangen te hebben gemarkeerd en andere noodzakelijke veiligheidsvoorzieningen te hebben geïmplementeerd.

Ondanks het grondige onderzoek zijn er geen wettelijke overtredingen geconstateerd. Het inspectieteam besteedde speciale aandacht aan locaties die een jongere klantenkring aantrokken, met als doel jongeren te beschermen tegen blootstelling aan illegale activiteiten.

Olleke Bolleke in Pattaya

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!