Toeristen zijn blij met nieuwe douches op het strand van Pattaya

PATTAYA:- De toeristen in Pattaya ervoeren deze week het  gemak en plezier met de introductie van gedeelde openbare douchefaciliteiten langs Pattaya Beach. 

Gisteren voerde burgemeester Poramet Ngampichet, samen met inspecteurs ter plaatse, een beoordeling uit van het lopende project dat gericht was op het verbeteren van de omgeving bij het centraal gelegen strand.

Het team concentreerde zich op de voortgang van het installeren van openbare doucheplekken voor het gemak van toeristen. Het volledige project zal, volgens het oorspronkelijke plan, in augustus voltooid zijn en in totaal vier douchepunten omvatten over de gehele lengte van het strand, met aandacht voor extra punten in de toekomst.

Er zijn plannen om soortgelijke faciliteiten uit te breiden naar Jomtien Beach. Er zijn suggesties gedaan voor het implementeren van een nominale tariefstructuur, zoals 20 baht voor douchegebruik en 10 baht voor toiletfaciliteiten. Dit voorgestelde systeem, waarbij toeristen een cumulatief bedrag betalen voor meerdere bezoeken, wordt door velen gezien als een welkome regeling.

Bovendien hebben toeristen grote belangstelling getoond voor de aanleg van openbare toiletten langs de stranden, als weerspiegeling van de faciliteiten die algemeen beschikbaar zijn in andere landen. Ze benadrukken het belang van extra voorzieningen, zoals kleedkamers, om de algehele strandervaring te verbeteren.

Olleke Bolleke in Pattaya

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!