7-jarig meisje in Pattaya slachtoffer van vermeend seksueel misbruik 

PATTAYA/JOMTIEN:- De politie van Pattaya heeft Khun Tum gisteren op een bevel uitgevaardigd, welk door het provinciale gerechtshof van Pattaya was uitgevaardigd gearresteerd. De man wereld in verband met de vermeende aanranding van een 7-jarig Thais-Duits meisje in een condominium gelegen in Soi Thepprasit 17 in Jomtien aangehouden. Verklaringen van het slachtoffer en getuigen hebben geleid tot het uitvaardigen van het arrestatiebevel.

Om haar identiteit te beschermen bedekt de politie van Pattaya het gezicht van het 7-jarige Thais-Duitse meisje dat het slachtoffer was van een vermeende aanranding door een man in Jomtien.

Khun Tum, een inwoner van de provincie Surin, werkt voor een  verhuurbedrijf voor parasols en stoelen in Jomtien Beach. Bij zijn arrestatie bekende hij zijn betrokkenheid en werd meegenomen voor verder verhoor. In zijn verklaring beweerde Tum dat hij alleen maar naar kinderen keek die bij het water speelden. 

Hij beweerde dat hij zijn mobiele telefoon aan het kind had gegeven om mee te spelen, maar begrijpt niet waarom omstanders hem ervan beschuldigden het meisje seksueel te hebben misbruikt. De autoriteiten zijn en blijven echter sceptisch over zijn verhaal.

Tum bevestigde tegenover de politie opnieuw dat hij die dag geen alcohol dronk, maar betuigde vervolgens zijn spijt en bood zijn excuses aan aan de ouders van het slachtoffer voor het vermeende seksuele misdrijf. Het onderzoek is aan de gang en de autoriteiten zijn vastbesloten ervoor te zorgen dat gerechtigheid wordt gediend in deze schrijnende zaak.

Olleke Bolleke in Pattaya

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!