De Burapa motorbike week van Pattaya zal dit jaar het grote publiek doen verbazen 

PATTAYA:- Burgemeester Poramet Ngampichet onthulde gistermiddag plannen voor het 27e evenement tijdens een persconferentie in het Terminal 21 Pattaya Shopping Center.

Het motor-event, dat zal plaatsvinden van 8 tot 10 februari in het Public Park, National Sports Complex, Soi Chaiyapruek 2, Pattaya City, is bedoeld om zowel lokale als internationale motorfans te boeien.

Het initiatief heeft als thema ‘Spirit of Heroes’ en heeft tot doel de lokale en nationale toeristische economie een impuls te geven door verschillende ervaringen aan te bieden aan verschillende reisgroepen. Het evenement belooft een spectaculaire showcase van activiteiten in acht zones, waaronder Rock Stage, King Stage, Junior Stage, Cowboy Indian, Stunt Show, Sound System Zone, Shopping Zone en Food Zone.

Bezoekers kunnen zich verheugen op parades, cowboyshows, stuntoptredens, optredens van nationale geluidssysteemkampioenen, motorparamotorshows, demonstraties van kleine vliegtuigen, vuurshows en spirit-optredens van verschillende gemeenschappen. Bekende artiesten als Hi-Shock, Mai Siplor, V‑Maverick en Lam Morrison, maar ook optredens van Maleisische artiesten, stuntshows uit Zweden en drumshows uit de Malediven zullen het evenement verrijken.

Veiligheid blijft een topprioriteit, met de nadruk op verantwoord rijden en het bevorderen van positieve relaties tussen de overheid, de particuliere sector en lokale gemeenschappen. 

Het doel van het evenement is om een ​​levendige en leuke sfeer te creëren die ervoor zal zorgen dat Pattaya City en Thailand als geheel een aantrekkelijke bestemming zijn die je zeker moet bezoeken.

Olleke Bolleke in Pattaya

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!