De politie voert controles uit om de veiligheid op het strand van Pattaya te garanderen

PATTAYA:- Een speciale eenheid van de provinciale politie van Chonburi was naar Pattaya uitgeweken om een proactieve zoekoperatie op strand van Pattaya te lanceren. Het doel van de actie was om de zorgen over het wapenbezit weg te nemen en de algemene veiligheid in het gebied te waarborgen.

Ruim twintig politieagenten richtten zich op het controleren van groepen jongeren die zich op het strand hadden verzameld. Het hoofddoel was het opsporen en voorkomen van wapenbezit om de openbare veiligheid te waarborgen en mogelijke gewelddadige incidenten te voorkomen.

Agenten voerden willekeurig fouilleringen uit, waarbij bijzondere aandacht werd besteed aan verborgen wapens. Er werd ook gezocht naar vuurwapens, messen en illegale middelen om het risico op gewelddadige botsingen tussen groepen jongeren te verkleinen.

Tijdens de operatie werden geen illegale voorwerpen gevonden, wat de effectiviteit bevestigt van de proactieve maatregelen van de politie om de veiligheid en orde op Pattaya Beach te handhaven.

Olleke Bolleke in Pattaya

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!