Burgemeester Pattaya redt waterbuffels uit het slachthuis om blinden te helpen

PATTAYA:- Burgemeester Poramet Ngamphichet heeft in samenwerking met stadsfunctionarissen 30.000 Baht gedoneerd aan de Thaise Vereniging van Blinden. Het geld, verzameld via een liefdadigheidsevenement en bijdragen van stadsmedewerkers, is bedoeld om twee buffels uit slachthuizen te redden en te rehabiliteren.

Dit welwillende initiatief is bedoeld om de buffels ter beschikking te stellen aan visueel gehandicapte personen in de provincie Uthai Thani voor fok- en levensonderhoudsdoeleinden. Burgemeester Poramet droeg persoonlijk 3.000 Baht bij aan de zaak, als aanvulling op de 27.000 Baht die door stadsmedewerkers werd ingezameld.

Burgemeester Poramet Ngamphichet van Pattaya overhandigt 30.000 Baht, ingezameld door medewerkers van het stadhuis, om twee waterbuffels te redden.

Cruciaal is dat het project ervoor zorgt dat het geredde vee niet wordt verkocht of geslacht, maar uitsluitend voor de fokkerij wordt gebruikt. De daaropvolgende verkoop van de nakomelingen staat klaar om de economische onafhankelijkheid van visueel gehandicapten in verschillende provincies in Thailand te cultiveren. 

Het Livestock Rescue-project sluit naadloos aan bij de voortdurende inzet van Pattaya City om duurzame bestaansmiddelen en werkgelegenheidskansen voor de visueel gehandicapte gemeenschap te bevorderen.

Olleke Bolleke in Pattaya

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!