Schoolmeisje komt in een kapotte rioolput in Oost-Thailand vast te zitten, reddingsteams opgetrommeld om haar te redden

SRI RACHA:- Een 15-jarig schoolmeisje stapte op rooster van een rioolput en viel door de afdekking, waarbij ze enkele beenwonden opliep. Het incident vond plaats in het district Sri Racha in Chonburi en leidde tot een dringende reactie van de reddingseenheid Sawang Prateep Sri Racha. 

De reddingsdienst arriveerden vlot ter plaatse voor de JJ Steak-winkel en troffen een 15-jarig schoolmeisje aan met haar been bekneld in het kapotte rooster.

De studente kon zichzelf niet bevrijden, terwijl haar vader aan haar zijde stond en haar probeerde te troosten. Het reddingsteam kwam onmiddellijk in actie en gebruikte hydrologisch gereedschap om het been van de student eruit te trekken, wat ongeveer vijf minuten duurde. Ze had lichte schaafwonden en snijwonden aan haar rechterbeen opgelopen als gevolg van de wrijving met de hoes.

De studente legde uit dat ze op het rooster stapte toen deze het door haar gewicht begaf. De pijn was intens en ze schreeuwde om hulp, waardoor omwonenden werden gewaarschuwd die reddingswerkers en haar vader om hulp riepen.

Nadat haar been was bevrijd, verleende het reddingsteam de eerste hulp aan de studente voordat ze haar naar een nabijgelegen ziekenhuis vervoerde voor een verdere medische behandeling.

De student sprak zijn dank uit aan de hulpverleners voor hun snelle actie en drong er bij de relevante autoriteiten op aan de situatie aan te pakken om te voorkomen dat soortgelijke incidenten zich in de toekomst opnieuw voordoen.

Olleke Bolleke in Oost-Thailand

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!