Het Phang Nga hotel in Zuid-Thailand biedt een panorama uitzicht vanaf hun eigen glazen skywalk

PHANG NGA:- Een nieuw hotel in de wijk Takua Thung op Phang Nga vertrouwt op zijn belangrijkste attractie – de langste en hoogste glazen loopbrug in Thailand, met als doel om meer toeristen te trekken.

Het Beyond Skywalk Nangshi Hotel vlakbij het beroemde Samed Nangshi-uitkijkpunt op een bergtop biedt een spectaculair uitzicht op de Phang Nga-baai, die vroeger het decor was van een James Bond-film.

De skywalk van het hotel, dat onder beheer staat van Kata Group Resorts Thailand, biedt ook een prachtig uitzicht op duizenden kleine kalkstenen bergen die vanuit de Andaman Zee aan de baai omhoog steken.

De Beyond Skywalk is ongeveer 180 meter lang en ligt ongeveer 80 meter boven zeeniveau. Het is gemaakt van 30 millimeter dik veiligheidsglas dat een gewicht tot 500 kilogram per vierkante meter kan dragen.

Het hotel rekent nu een toegangsprijs van 500 baht per volwassene en 300 baht per student. Voor jonge kinderen is de toegang gratis. De tickets kunnen worden gebruikt voor het inwisselen van eten en drinken voor dezelfde prijs in het hotel.

De hoteldirecteur zei, dat de actieprijzen tot eind deze maand geldig waren.

Olleke Bolleke in Zuid-Thailand

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!