De realisatie van het drainageverbeteringsproject op Sukhumvit Road van Pattaya begint vandaag!

PATTAYA:- Een groot bouwproject om het drainagesysteem langs Sukhumvit Road in Pattaya te verbeteren zal vandaag, 1 februari, van start gaan. Het initiatief, ondernomen door het stadsbestuur, heeft tot doel de waterstroom en het waterbeheer in het gebied te verbeteren, met name in de buurt van de Khlong Thom-markt en de VT Namnueng-winkel.

Werkzaamheden bestaande uit het graven en leggen van een leiding van 1200 mm om de bestaande put aan te sluiten. Voor VT Namnueng
Werkzaamheden bestaande uit het graven en leggen van een leiding van 1200 mm om de bestaande put aan te sluiten. Voor de Khlong Thom-markt
Werkplan voor het graven en aanleggen van een leiding van 1200 mm om de bestaande put aan te sluiten. Voor de Khlong Thom-markt (vervolg)

Het project, dat zich momenteel richt op fase 2, omvat de samenwerking van twee bouwbedrijven, Inthana Construction Co., Ltd. en K. Associates Co., Ltd. In deze fase zullen nieuwe afvoerleidingen worden uitgegraven en geïnstalleerd, die deze verbinden met bestaande putten voor een betere waterafvoercapaciteit.

Het project is een proactieve maatregel van het stadsbestuur om bestaande afwateringsproblemen aan te pakken en de algehele infrastructuur van het gebied te versterken. Automobilisten en omwonenden worden geadviseerd gedurende de bouwperiode tijdelijke verkeersomleidingen te volgen en hun routes hierop aan te passen.

Olleke Bolleke in Pattaya

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!