Thaise bewaker bij een verkeerslicht in Pattaya-Noord van het leven berooft 

PATTAYA:- Een 39-jarige Thaise man die als bewaker voor uitgaansgelegenheden in de stad werkte, is gisteren in de vroege uurtjes bij een druk verkeerslicht in Pattaya-Noord doodgeschoten.

Het incident gebeurde rond 06.16 uur. Volgens ooggetuigenverslagen werd het slachtoffer meerdere keren neergeschoten door een aanvaller terwijl hij bij het stoplicht wachtte op groen licht. Ondanks onmiddellijke medische hulp bezweek de man kort daarna aan zijn ernstige verwondingen. 

De politie, die snel ter plaatse was, trof naast de omgevallen motorfiets van het slachtoffer vier patroonhulzen en een kogel aan. Een ooggetuige meldde dat de aanvaller het slachtoffer vlak voor het fatale incident benaderde en vervolgens het vuur opende voordat hij vluchtte. 

De vrouw van het slachtoffer kwam ook ter plaatse en verklaarde dat haar man de afgelopen dagen problemen had gehad met een buurman, 31, die escaleerde in een fysieke woordenwisseling. Tegen de tijd dat de politie zijn huis omsingelde, was hij al gevlucht.

Nadere informatie suggereerde dat het geschil tussen de twee mannen de afgelopen maanden is geëscaleerd. Dit geschil culmineerde uiteindelijk in de fatale schietpartij op het kruispunt met verkeerslichten. De moeder van de verdachte sprak de hoop uit dat haar zoon zichzelf zou aangeven en de verantwoordelijkheid voor zijn daden zou nemen. 

De politie zet de zoektocht naar de verdachte voort terwijl ze de exacte omstandigheden rond de schietpartij blijven onderzoeken.

Olleke Bolleke in Pattaya

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!