Gehandicapte Koreaanse toerist aangevallen in Pattaya, naar verluidt door twee Russische staatsburgers

PATTAYA:- Eergisteren vond in Pattaya een naar incident plaats, waarbij een gehandicapte Koreaanse toerist gewond raakte.

De ambulancebroeders van de Sawang Boriboon Thammasathan Foundation reageerden op een oproep over een gewelddadig voorval in Soi 11 bij Second Road.

Bij aankomst vonden ze Mr. Kyoung Jun Lee, een 29-jarige Koreaanse man, gewond liggend met een beschadigd hoofd en bloedende gezichtswonden.

De ambulancebroeders verleenden onmiddellijk eerste hulp voordat ze de Mr. Kyoung voor verdere medische hulp naar een ziekenhuis brachten.

Volgens een anonieme ooggetuige hadden twee Russische buitenlanders de 29-jarige Kyoung aangevallen voordat ze het toneel ontvluchtten, de één in de richting een hotel en de ander verdween in een steegje.

De getuige onthulde verder dat Mr. Kyoung, die aan beide benen gehandicapt is en Thais spreekt, terughoudend leek om het incident aan de politie te melden en zijn angst uitte voor represailles van de aanvallers.

De getuige voegde eraan toe dat de aanval naar verluidt plaatsvond nadat het slachtoffer een massagesalon verliet nadat hij naar de massagetarieven had gevraagd.

Het is onduidelijk of de Russische verdachten verband hielden met de massagesalon of dat de aanval op de Koreaanse toerist andere motieven had of zelfs willekeurig was.

De getuige drong er bij de autoriteiten van Pattaya op aan dit incident grondig en snel te onderzoeken en de daders voor de rechter te brengen.

Olleke Bolleke in Pattaya

Tags:

Eén gedachte over “Gehandicapte Koreaanse toerist aangevallen in Pattaya, naar verluidt door twee Russische staatsburgers”

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!