De Laser-Boeddhaberg in Oost-Thailand zal de “piece de resistance” zijn tijdens 10e jaarlijkse Hae Koam o Phra Chai Lantern Event 

SATTAHIP:- Het enorme Boeddhabeeld op de Boeddhaberg (Khao Chi Chan) in Sattahip zal sierlijk worden verlicht tijdens het komende 10e jaarlijkse “Hae Koam Chom Phra Chai” lantaarnevenement, dat plaatsvindt op 2 en 3 februari 2024.

De festiviteiten beginnen op 2 februari met een betoverende lantaarnparade, die een warme gloed over de avond werpt terwijl deze zich een weg baant door de zaal. De processie zal vergezeld gaan van een boeiende vertoning van culturele optredens, waarbij het gevarieerde artistieke tapijt van de inwoners van Sattahip wordt getoond.

Op 3 februari zal het evenement de monumentale uitvoering van de Khon onthullen, een traditioneel Thais gemaskerd dansdrama. Deze adembenemende presentatie, getiteld “The Battle of Romklao: Victory Against Evil”, zal het publiek meenemen naar een wereld van epische veldslagen en tijdloze verhalen.

De organisatoren nodigen alle aanwezigen van harte uit om de geest van de gelegenheid te omarmen. De toegang tot het gehele “Chom Phra Chai”-evenement is gratis en biedt een ongeëvenaarde kans om het levendige culturele erfgoed van Sattahip te ervaren.

Olleke Bolleke in Oost-Thailand

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!