Thaise vrouw van Zwitserse man in Noordoost Thailand vermist na het erven van 13 miljoen baht

NAKHON RATCHASIMA:- De zoektocht naar de Thaise vrouw van een Zwitser wordt intensiever, die op mysterieuze wijze verdween nadat ze een fortuin van ruim 13 miljoen baht had geërfd. 

Ondanks uitgebreide inspanningen is er geen spoor meer van Khun Orathai (achternaam achtergehouden), na een binnenlands geschil geen spoor meer te vinden. Haar zus, Khun Thidarat, maakte gisteren haar financiële transacties bekend die aanknopingspunten voor het onderzoek zouden kunnen opleveren.

Khun Thidarat onthulde dat Orathai ongeveer twee jaar geleden naar Thailand was verhuisd en zich met een nieuwe Zwitserse echtgenoot in Kok Kwaen, in de provincie Nakhon Ratchasima, had gevestigd. 

Eergisteren, beweerde een jong familielid bezeten te zijn door de geest van Orathai, en stond erop dat haar lichaam zou worden gezocht in een vijver vlakbij de plek waar haar motorfiets was achtergelaten. Het Hook 31 Rescue Team zocht daar maar vond geen spoor van Orathai.

De familie liet zich niet afschrikken door de tegenslag en plande een voortzetting van de zoektocht, waarbij ze toestemming kreeg van de abt van de nabijgelegen Wat Thung Kwaen om een ​​grote vijver op het terrein van de tempel te verkennen. Eerder de vijver met twee pompen leeggepompt worden, maar ook dat mocht niet baten.

Ondanks dat ze geen concrete informatie heeft over de ontbrekende fondsen, is Thidarat vastbesloten het lot van haar zus te achterhalen, ongeacht de uitkomst. 

Het financiële spoor van Orathai begon nadat haar buitenlandse echtgenoot in 2021 overleed, waardoor ze een aanzienlijk bedrag achterliet, waarvan een deel werd gebruikt om bezittingen te kopen, waaronder een auto en landbouwgrond. Orathai’s voorliefde voor gokken en gebrek aan werk zorgden echter voor zorgen over haar financiële beheer.

De bankrekeninggegevens van Orathai zijn nu in handen van de Thaise recherche , en hoewel het bankboekje niet alle transacties weergeeft vanwege grote opnames, zijn er wel enkele uitgaven bekend.

Deze omvatten o.a. de aankoop van een zwarte Honda Civic voor ongeveer 1,4 miljoen baht, 8 rai landbouwgrond voor ongeveer 1,2 miljoen baht, en een stuk grond met hypotheek voor 400.000 baht samen met een PCX-motorfiets met een waarde tussen 120.000 en 130.000 baht. Bovendien waren er gegevens over leningen aan anderen.

Olleke Bolleke in Noordoost-Thailand

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!