Perverse Thaise man in Centraal-Thailand op camera betrapt terwijl hij kleding en slippers steelt om te masturberen 

NONTHABURI:- Een CCTV-camera in een appartement in de provincie Nonthaburi nabij Bangkok betrapte een Thaise man met een schoenfetisj, die kleding en slippers stal voor zijn kinky masturbatiedoeleinden. De politie gaat ervan uit dat de man voorliefde heeft voor dit uitzonderlijke vunzige gedrag.

Een 76-jarige Thaise vrouw, die in een appartement in het Bang Bua Thong-district van de provincie Nonthaburi woont, ging gisteren op hoge poten naar de wachtmeester van het politiebureau van Bang Bua Thong, om de camerabeelden te overhandigen.

Op de beelden was te zien dat een Thaise man, tussen de 30 en 35 jaar oud, gekleed in een wit T-shirt en een zwarte korte broek, kleding stal die buiten de kamer hing. Hij rook aan de kleren terwijl hij zijn penis aanraakte voordat hij verder ging met een paar slippers op de vloer.

Vervolgens wordt de man gezien terwijl hij aan de slippers ruikt en likt voordat hij op de grond gaat liggen en doet alsof hij seks heeft. Vervolgens stopte hij alle gestolen kleding en slippers onder zijn shirt en vluchtte het toneel.

De oudere vrouw onthulde aan Channel 3 dat ze gehandicapt is en samenwoont met haar 13-jarige kleinzoon, en dat de gestolen kleding van hem was. Ze zei dat ze nog steeds in shock is en bang is om de kleren ’s nachts te laten drogen.

De vrouw zei dat ze bang was dat de man zou terugkeren om nog een misdrijf te plegen of haar pijn te doen. Ze zei dat ze vanwege haar handicap niet aan zo’n viezerik kon ontsnappen en wilde dat de politie de man zo snel mogelijk zou arresteren.

Channel 7 meldde dat er eerder een soortgelijk incident was gemeld in de provincie Nonthaburi. In 2022 arresteerden agenten van het politiebureau van Bang Sri Mueang een 24-jarige Thaise man genaamd Teeraphat of Toon wegens het stelen van schoenen voor masturbatie. In zijn huis werden ruim 120 paar schoenen gevonden.

Dezelfde man, Teeraphat, werd in maart vorig jaar opnieuw gearresteerd nadat hij schoenen had gestolen uit een appartement in de wijk Bang Bua Thong in Nonthaburi om aan zijn seksuele behoeften te voldoen.

De recherche van het politiebureau van Bang Bua Thong denkt dat de man bij het recente incident Teeraphat zou kunnen zijn, maar ze hebben de kinky man nog niet gearresteerd.

Olleke Bolleke in Centraal-Thailand 

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!