De kustplaats Pattaya maakt zicht op voor de “Burapa Bike Week 2024”

PATTAYA:- Wij kunnen gaan aftellen naar de 27e editie van ‘Burapa Pattaya Bike Week & Spirit of Heroes 2024’, het evenement vindt binnenkort plaats, namelijk van 8 tot 10 februari.

Het evenement, georganiseerd door de gemeente Pattaya en de Burapa Motorcycle Club, heeft tot doel zowel binnenlandse als internationale toeristen aan te trekken, het toerisme en de economie in Pattaya en het oosten van de stad te stimuleren en veilig en verantwoord motorrijden te bevorderen.

Vice-burgemeester Kritsada Boonsawad zat enkele dagen terug een bijeenkomst voor om de voorbereidingen voor het evenement af te ronden. Deze werd bijgewoond door Prasarn Nikaji, voorzitter van de Burapa Motorcycle Club, hoofden van overheidsdepartementen en relevante organisaties.

De festiviteiten zullen plaatsvinden in een openbaar park vlakbij het Nationaal Sportcentrum, Soi Chaiyapruek 2, Oost-Pattaya. Het evenement biedt verschillende activiteiten om deelnemers te vermaken en te betrekken, zoals motorshows, concerten, tentoonstellingen, wedstrijden en liefdadigheidsveilingen.

Het thema van het evenement dit jaar is ‘Spirit of Heroes’, ter ere van de moed en toewijding van motorrijders die uitdagingen hebben overwonnen en hebben bijgedragen aan de samenleving. Hoogtepunt van het evenement is de motorparade op 10 februari in Pattaya, die symbool staat voor de kameraadschap en solidariteit onder motorrijders in binnen- en buitenland.

Als aftrap van het evenement is er op 3 februari om 17.30 uur een persconferentie gepland in het vliegtuiggebied van het Terminal 21 Shopping Center. De conferentie zal meer details over het evenement geven en enkele van de tentoongestelde motorfietsen introduceren.

De Pattaya Burapa Bike Week is één van de grootste en populairste motorevenementen in Zuidoost-Azië en trekt jaarlijks duizenden bezoekers. Het evenement heeft ook tot doel het positieve imago van Pattaya als een diverse en levendige bestemming te versterken en goede relaties tussen de overheid, de particuliere sector en lokale gemeenschappen te bevorderen.

Olleke Bolleke in Pattaya

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!