De hoofdstad van Thailand, Bangkok’s komt met een eigen Monopoly spel, welke is bedoeld om het Thaise toerisme te promoten

BANGKOK:- De toeristische autoriteit van Thailand, afgekort het TAT en Winning Moves, een toonaangevende uitgever van bordspellen, hebben de lancering aangekondigd van het bordspel Monopoly met een Bangkok-editie). Het spel is een Thaise versie van het klassieke Monopoly-spel en bevat iconische bezienswaardigheden en attracties uit Bangkok.

Het spelbord is verdeeld in 22 eigendommen, die elk een ander oriëntatiepunt of attractie in Bangkok vertegenwoordigen. Deze omvatten het Grand Palace, Wat Pho, Wat Arun, de Chatuchak-weekendmarkt en het MBK-centrum. Spelers kunnen eigendommen kopen, verkopen en verhandelen, en ze kunnen ook huur innen van andere spelers die op hun eigendommen terechtkomen.

De Bangkok-editie van het bordspel is ontworpen om het toerisme in Thailand te promoten en zal naar verwachting helpen het bewustzijn van de vele attracties van Bangkok te vergroten en mensen aan te moedigen de stad te bezoeken.

“We zijn verheugd om de nieuwste editie van Monopoly te lanceren, omdat we geloven dat dit spel een leuke en leerzame manier zal zijn voor mensen om meer te leren over de rijke geschiedenis en cultuur van Bangkok”, zo beweerde de gouverneur van het TAT, Khun Thapanee Kiatphaibool.

De Monopoly Bangkok-editie is in maart beschikbaar en wordt verkocht in het Thais en Engels. Het is de derde versie van het geliefde bordspel in de Thaise collectie, na de edities Phuket en Chiang Mai die respectievelijk in 2022 en 2023 werden gelanceerd.

Mijn bescheiden mening is, dat Pattaya ongetwijfeld snel zal volgen

Olleke Bolleke in Bangkok

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!