De Bikini Beach Run 2024 van Cha Am staat gepland voor 17 maart

HUA HIN:- Het nabij gelegen district Cha-am maakt zich op voor de terugkeer van de Cha Am Bikini Beach Run, en staat gepland voor zondag 17 maart 2024. Het evenement van dit jaar begint en eindigt voor het Long Beach Hotel aan het strand.

Na de succesvolle voorgaande edities heeft de race van 2024 een nieuwe wending gekregen met de introductie van een 5K Bikini Run, wat bijdraagt ​​aan de levendige en dynamische sfeer van het evenement.

Deelnemers kunnen zich verheugen op een unieke hardloopervaring die weg- en strandterreinen combineert en een uitdagend en toch mooi parcours biedt.

Het evenement kent drie hoofdracecategorieën:
* Halve marathon (21,1 km): Deze racecategorie bestaat uit een wegloop van 19,6 km en een stuk strandzand van 1,5 km en begint om 05.00 uur. Toegangsprijs: 900 THB
* Mini Marathon (10 KM): Verkrijgbaar in twee divisies – Standaard en Bikini – deze categorie omvat een wegloop van 8,5 km gevolgd door een strandgedeelte van 1,5 km. Het begint om 05.50 uur. Toegangsprijs: 600 THB
* Smile Run (5 km): Deze categorie omvat ook de standaard- en bikini-divisies, een loop over de weg van 3,5 km en een strandgedeelte van 1,5 km. Toegangsprijs: 300 THB. Het begint ook om 05.50 uur.

De inschrijvingen voor de Cha Am Bikini Beach Run zijn momenteel open en geïnteresseerde deelnemers worden aangemoedigd zich snel aan te melden om hun plekje veilig te stellen. Aanvullende details en registratie-informatie zijn beschikbaar op de officiële website van het evenement.

Schrijf je nu in op: https://jogandjoy.run/project/detail/111
Voor meer informatie: www.jogandjoy.com

Olleke Bolleke in Centraal-Thailand 

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!