UPDATE | Politie Pattaya inspecteerde het woonhuis van de rijke buitenlander die met zijn leeuwenwelp apetrots door Pattaya reed 

PATTAYA:- De politie van Pattaya hebben het huis van een buitenlandse Bentley-chauffeur die met zijn leeuwenwelp door Pattaya toerde, geïnspecteerd. Deze inspectie volgde volgde op een videoclip van een kale buitenlander die in een Bentley-limousine met open dak rijdt, met naast hem een ​​jonge leeuwin als huisdier door  Pattaya rijdt.

De lokale bevolking vertelde dat de man dagelijks met zijn ‘huisdier’ over Soi Phra Tamnak 5 reed. Sommigen uitten hun bezorgdheid over het potentiële gevaar en de vraag of het wilde dier beschermd is tegen het houden als huisdier.

De politie voerden samen met agenten van de toeristenpolitie, de immigratiepolitie, de bosbouwpolitie en functionarissen van de Nationale Parkafdeling een inval uit van een woning in Soi Khao Pratumnak 5, in de wijkgemeente Nongprue van Pattaya.

Hey is een vrijstaand ommuurd huis van twee verdiepingen, bij het aanbellen kwam niemand naar buiten om de deur te openen. 

Later arriveerde plots de advocaat van de leeuweneigenaar voor een ontmoeting met de ambtenaren en informeerde hen dat hij toestemming had gekregen van de leeuweneigenaar om met hen te komen onderhandelen. Vervolgens opende hij de deur zodat de politie naar binnen kon gaan en zich kon vergewissen wat er zich allemaal achter de muur afspeelde.

Op het compound stonden bij het zwembad twee dierenkooien: in de eerste zat een leeuw, in de tweede drie honden. De leeuw is een vrouwelijk leeuwenwelpje, ongeveer vier maanden oud. Ze is geregistreerd in de provincie Ratchaburi, centraal Thailand, en is eigendom van een Thaise vrouw. Politieagenten hebben vervolgens contact opgenomen met deze vrouw om meer informatie over de leeuw te weten komen.

De 50-jarige buurvrouw khun Rita, die in een flat naast dit huis woont, beweerde dat ze een buitenlander de leeuw en de honden elke avond in de Bentley-limousine meenam voor een ritje over het strand van Dongtan-Jomtien.

Olleke Bolleke in Pattaya

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!