Thaise man in Jomtien aangehouden voor bedreiging van een toerist, die moest rennen voor zijn leven

PATTAYA / JOMTEN:- Een met een mes gewapende Thaise man, werd door omstanders gefilmd terwijl hij probeerde in Soi Na Jomtien 20 een toerist aan te vallen.

De confrontatie begon toen de toerist bij een Thaise vrouw en haar vrienden informeerde naar een winkel waar ze bier verkochten. De groep bood aan het bier voor hem te halen, maar voordat het vriendelijke gebaar in praktijk kon worden gebracht, snelde een Thaise man op een motorfiets naar het gezelschap.

De Thaise man, blijkbaar vastbesloten om snel geld te verdienen, stond erop het bier zelf te verkopen voor de forse prijs van 200 baht per fles. Geconfronteerd met dit agressieve aanbod trok de toerist snel aan zijn kuierlatten.

De Thaise man verscheen echter weer zwaaiend met een mes. Gezien het dreigende gevaar had de toerist geen andere keuze dan te rennen voor zijn leven. Gelukkig werd het hele incident opgenomen door een bewakingscamera op Soi Na Jomtien 20.

De aanvaller, Khun Bunsuk Khwan-on is later aangehouden, verklaarde dat hij dronken was en het nogal “amusant” vond. De man staat een juridische procedure te wachten.

Het lot van de buitenlandse toerist is vooralsnog onzeker en het is onduidelijk of hij aangifte heeft gedaan bij de politie. Dit incident draagt ​​bij aan de groeiende bezorgdheid over de dreiging voor buitenlanders in Thailand.

De Thaise politie benadrukt het belang van waakzaamheid voor buitenlandse toeristen, vooral op bekende toeristische trekpleisters. Omdat deze incidenten een schaduw blijven werpen over de veiligheid van bezoekers aan Thailand, is verhoogde waakzaamheid van cruciaal belang.

Olleke Bolleke in Pattaya

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!