De Staatsspoorwegen van Thailand op zoek partners uit de particuliere sector voor toiletbeheer op het station van Hua Hin

HUA HIN:- De Staatsspoorwegen van Thailand (SRT) nodigt biedingen uit van de particuliere sector voor een driejarig contract voor het beheer en de levering van toiletdiensten op het oorspronkelijke station van Hua Hin.

Dit initiatief heeft tot doel de standaard van netheid en hygiëne in de toiletten van het station te verhogen en deze in lijn te brengen met de nationale normen voor openbare toiletten die zijn vastgesteld door het ministerie van Volksgezondheid en het Ministerie van Volksgezondheid. Het doel is om de diensten die beschikbaar zijn voor treinreizigersj te verbeteren en te verbeteren.

Biedprocedure:

  1. De bieding formulieren  kunnen worden gekocht voor 5.350 Baht per stuk, inclusief BTW. Deze zijn verkrijgbaar bij het Lease and Contract Management Office, binnen de afdeling Development and Business Contract Management, Operations Division, gevestigd in kamer 103/1 van het Commandogebouw aan de staatsspoorwegen van Thailand. De documenten zijn  tot en met 13 februari 2024 op weekdagen tussen 09.00-12.00 uur en 13.00-15.00 uur te koop.
  2. Een briefingsessie voor geïnteresseerde bieders zal plaatsvinden op 16 februari 2024 om 13.00 uur in de vergaderruimte van het nieuwe Hua Hin Station.
  3. De deadline voor het indienen van biedingen is 23 februari 2024, van 09.00 uur tot 09.30 uur. Biedingen moeten worden ingediend in de vergaderruimte van de Afdeling Operaties, kamer 111/1, in het Commandogebouw aan de Staatsspoorwegen van Thailand.

Voor meer informatie worden geïnteresseerde partijen aangemoedigd om tijdens reguliere kantooruren contact op te nemen met het Lease and Contract Management Office van de afdeling Development and Business Contract Management van de Operations Division van de Thaise Staatsspoorwegen.

Contact: 02-220-4841 en 02-220-4842.

Olleke Bolleke in Centraal Thailand 

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!