Twee buitenlandse toeristen op het strand van Pattaya gearresteerd omdat ze niet voor de strandstoelen wilde betalen 

PATTAYA:- Snelle Jelle, onze razende reporter kwam met het verhaal dat twee buitenlandse toeristen (van onbekende pluimage) waren gearresteerd omdat ze weigerden voor de huur van de strandstoelen en parasols te betalen.

Volgens getuigen werden de twee mannen, beschreven als agressief en niet meewerkend. Naar verluidt probeerde de heren op de strandstoelen te gaan zitten en werden ze onmiddellijk door de eigenaren van het strandbedgedeelte geïnformeerd dat de stoelen een betaalde service was en dat de mannen de portemonnee moesten trekken.

De mannen weigerden en begonnen een hevige verbale ruzie met de exploitanten van het strand-meubelair , wat ertoe leidde dat de politie in de buurt van Royal Garden Mall ter plaatse werd geroepen.

Helaas waren de mannen nog steeds niet bereid om mee te werken en ruzie te maken met de politie, en weigerden ze nog steeds te betalen voor het gebruik van de strandstoelen. 

Een van de mannen zou ook hebben geprobeerd het toneel te verlaten zonder het conflict op te lossen, door naar de nabijgelegen Royal Garden Mall te gaan. Als gevolg hiervan werden de mannen gearresteerd en naar het politiebureau van Pattaya gebracht voor verdere juridische aanklachten.

Olleke Bolleke in Pattaya

Tags:

Eén gedachte over “Twee buitenlandse toeristen op het strand van Pattaya gearresteerd omdat ze niet voor de strandstoelen wilde betalen ”

  1. Niet slim van die buitenlanders…cheap charly,s.
    Ik ben ook niet rijk maar betaal wel voor een strandstoel als ik daar ga zitten

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!