De per stuk verpakte bananen van de 7-Eleven veroveren de markt in Thailand

THAILAND:- De bananen van 7-Eleven zijn een belangrijk onderdeel van de Thaise markt geworden. Het bedrijf verkoopt naar schatting 100.000 bananen per dag, waardoor het volgens franchise-eigenaar CP All één van de best verkochte artikelen in zijn winkels is.

Het succes van de individueel verpakte Cavendish-bananen van 7-Eleven in Thailand kan aan een aantal factoren worden toegeschreven:


GEMAK
Bananen zijn een populaire snack of snel ontbijt, maar het kan lastig zijn om ze in grote hoeveelheden te kopen. De individueel verpakte bananen van 7-Eleven zijn perfect om onderweg te eten en zijn verkrijgbaar in verschillende maten om aan verschillende behoeften te voldoen.

Kwaliteit
De bananen van 7-Eleven zijn afkomstig van lokale boeren en worden zorgvuldig geselecteerd op hun rijpheid en zoetheid. Bovendien zijn ze zo verpakt dat hun versheid behouden blijft.

Betaalbaarheid: de bananen van 7-Eleven zijn concurrerend geprijsd, gemiddeld 10 baht per stuk, waardoor ze toegankelijk zijn voor een breed scala aan consumenten.

Marketing
7-Eleven heeft een aantal reclamecampagnes gelanceerd die het gemak, de kwaliteit en de betaalbaarheid van zijn bananen benadrukken. Deze campagnes hebben ertoe bijgedragen de bekendheid van het product te vergroten en de verkoop te stimuleren.

Over het geheel genomen is het succes van 7-Eleven met zijn individueel verpakte bananen een bewijs van het vermogen van het bedrijf om de behoeften van zijn klanten te begrijpen en producten te leveren die aan die behoeften voldoen.

Olleke Bolleke in Thailand

Tags:

2 gedachten aan “De per stuk verpakte bananen van de 7-Eleven veroveren de markt in Thailand”

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!