🎥 | Slang veroorzaakt paniek op een vlucht van Bangkok naar Zuid-Thailand

BANGKOK:- Een videoclip waarin een slang te zien is, die in een vliegtuig op weg van Bangkok naar Phuket over het bagagerek kruipt, is viraal gegaan, met tot nu toe meer dan een miljoen views en vragen over hoe het dier daar überhaupt terechtkwam, zo meldt de Thaise krant Daily News.

De paniek brak uit op die vlucht op zaterdag (13 januari) toen de video waarin een steward de slang vangt, op YouTube werd geplaatst.

Een passagier zei dat ze na het voltooien van haar studie in Bangkok terugvloog naar Phuket en de slang in het vliegtuig ontdekte nadat de kapitein had aangekondigd dat ze binnenkort zouden gaan landen en hun stoel niet mochten verlaten.

Ze sliep verder, maar werd pas wakker toen de persoon die naast haar zat van streek raakte en haar vertelde dat er vlak boven haar een slang zat. Ze was verbijsterd en wist niet wat ze moest doen: op haar stoel blijven zitten of zich in veiligheid brengen.

De steward probeerde vervolgens de slang te vangen door eerst te proberen het dier in een plastic fles te laten kruipen. Toen dat niet lukte, gebruikte hij de fles om de slang in een plastic zak te persen.

Nadat het bericht en videoclip viraal gingen, lieten veel mensen reacties achter die zich afvroegen hoe de slang überhaupt in het vliegtuig terechtkwam. Sommigen dachten dat het een huisdierenslang was die een van de passagiers het vliegtuig in had gesmokkeld, omdat deze niet giftig is, maar dat riep een andere vraag op over hoe de slang door de bagagescanner kwam.

Anderen zeiden dat de slang zeer giftig was en in de handtas van een passagier terecht kon komen terwijl hij door het bos liep zonder dat ze het merkten.

Olleke Bolleke in Thailand 

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!