300.000 bezoekers gaven tijdens Countdown 2024 feest van Pattaya 2,5 miljard baht uit 

PATTAYA:- Pattaya en het eiland Koh Larn, twee van de populairste toeristische bestemmingen in Thailand, verwelkomden tijdens het grootse nieuwjaarsfeest dat meer dan 300.000 bezoekers. Een event dat meer dan 2,5 miljard baht aan economische circulatie genereerde. Het event, genaamd “Pattaya Countdown 2024”, was een gezamenlijke inspanning van de stad Pattaya en de provinciale bestuursorganisatie van Chonburi, met steun van de publieke en private sector.

Het countdown feest dat liep van 29 tot 31 december, bood een verscheidenheid aan activiteiten en attracties voor zowel Thaise als internationale toeristen, zoals concerten, vuurwerk, eetkraampjes en lichtshows. 

Het evenement werd voor het eerst gehouden op Pattaya Beach, onder het thema “The Fantastic Beach”, om de schoonheid en charme van de stad aan zee te laten zien. Het evenement omvatte ook vrijhandelsruimtes voor lokale verkopers, die hun producten en diensten aan de bezoekers konden verkopen, waardoor een extra inkomstenbron ontstond en de lokale economie werd gestimuleerd.

Het evenement was een doorslaand succes, waarbij volgens de Tourism Authority of Thailand meer dan 90% van de beschikbare kamers voor accommodatie in Pattaya werd geboekt. Het evenement trok ook grote menigten naar het strand, waar op de laatste avond een spectaculair vuurwerk de hemel verlichtte. 

Deze bovenstaande foto is genomen vanuit een hotel daarop is een kilometerslange rij mensen te zien die genoten van de muziek, het uitzicht en het eten op de strandweg.

Olleke Bolleke in Pattaya

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!