Inwoners en toeristen van Pattaya roepen op tot strengere handhaving van de wet

PATTAYA:- Een golf van frustratie en ontevredenheid gaat momenteel door Pattaya, de inwoners en toeristen hun bezorgdheid hebben geuit over de ongebreidelde illegale activiteiten die de stad teisteren. Verschillende kwesties, variërend van het illegaal parkeren tot roken in het openbaar en marihuanagebruik, hebben vragen doen rijzen over het effect van de wetshandhaving in Pattaya.

De stad, bekend om zijn bruisende nachtleven en entertainmentindustrie, heeft ook te maken met problemen zoals straatverkopers en vuurwerkverkopers op het strand, eetkraampjes langs de weg, bedelen, vooral met kinderen, buitenlanders die ’s nachts bloemen verkopen, opdringerige vrouwen, dubbel geparkeerde taxi’s en obstakels op de trottoirs. Deze problemen vormen een veiligheidsrisico en ongemak voor bewoners en toeristen, en schaden ook het imago van de stad als toeristisch vriendelijke bestemming.

Burgemeester Poramet Ngampichet, de verantwoordelijke man voor het handhaven van de orde in Pattaya, heeft de bevoegdheid om de hygiënevoorschriften rechtstreeks af te dwingen. In zaken waarbij directe juridische handhaving moeilijk is, moet hij echter samenwerken met de relevante autoriteiten om de problemen op te lossen. Zowel lokale bewoners als toeristen hebben de dringende behoefte uitgedrukt aan een alomvattende en effectieve aanpak om deze problemen aan te pakken. Ze vrezen dat als deze problemen niet worden aangepakt, Pattaya zijn concurrentievoordeel als toeristische bestemming zal verliezen.

De vraag is duidelijk: er is een oprechte en gezamenlijke inspanning nodig om de reputatie van de stad te behouden en er voor iedereen een veilige en aantrekkelijke plek van te maken.

Olleke Bolleke in Pattaya

Tags:

Eén gedachte over “Inwoners en toeristen van Pattaya roepen op tot strengere handhaving van de wet”

  1. Ik begrijp het volkomen.

    Maar de toeristen moeten zich ook beter gedragen.
    Dat geld voor alle nationaliteiten.!!
    Buitenlanders die dwars voor een deuropening liggen van bv 7/11 met een fles bier in hun handen !!.
    Onbeschoft roken van cannabis in het bijzijn van kinderen!!
    Grote mond opzetten tegen een serveerster omdat zij hun taal niet sprak 😡😡😡
    Of een restaurant half slopen omdat je Voetbalclub verloren heeft 😡😡
    Gedraag je als toerist en pas je aan in het land waar je bent..

    Dan ziet het er al een stuk beter uit..
    Heb geduld met de bevolking,wees vriendelijk en je krijgt vriendelijkheid terug.👍👍

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!