Politie van Pattaya arresteert Turkse flessentrekker met drugs in zijn bezit

PATTAYA:- De politie van Pattaya heeft een Turkse toerist gearresteerd die naar verluidt weigerde zijn restaurantrekening te betalen. De autoriteiten ontdekten ook een zakje bij de man, dat vermoedelijk ketamine bevatte.

De arrestatie vond plaats in Walking Street, de Turkse toerist, wiens naam door de autoriteiten werd achtergehouden, weigerde zijn restaurantrekening te betalen in een niet bij naam genoemd restaurant in Walking Street, wat de restaurantuitbater ertoe aanzette de politie te verwittigen.

De politie was snel ter plaatse en arresteerde de toerist. De verdachte Turk gedroeg zich grillig en ongewoon en daarom besloot de politie de man maar te fouilleren. Tijdens het fouilleren ontdekte de politie twee zakjes, waarvan er één verdacht werd ketamine te bevatten. In de andere zat een vreemd uitziende pil.

De man werd voor gerechtelijke vervolging naar het politiebureau van Pattaya gebracht. Hij legde geen enkele verklaring af tegenover de pers, maar leek op video tegen de politie te zeggen dat hij de drugs had gekocht van een onbekende Thaise man voor een discotheek in Walking Street.

Het was ook onduidelijk waarom de man had geweigerd zijn restaurantrekening te betalen.

Olleke Bolleke in Pattaya

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!