De wegenbouw werkzaamheden in Pattaya eist weer een dodelijk slachtoffer

PATTAYA:- Gistermorgen in alle vroegte vond een dodelijk verkeersongeval plaats op het bouwterrein nabij het kruispunt Wat Boonkanjanaram aan Sukhumvit Road. Bij dit tragische ongeval kwamen een minibusje en een motorfiets met elkaar in botsing, waarbij één persoon om het leven kwam. De impact was zo sterk dat de voorkant van de minivan totaal werd vernield. Het ongeval gebeurde midden op de weg.

Helaas eiste dit ongeval het leven van Sam-ang Kamthawi, een 57-jarige vrouw. De 45-jarig wbestuurder van de minibus, Khun Apinan Srisomphot, beweerde dat hij normaal reed totdat hij het kruispunt naderde, dat momenteel in aanbouw was. Toen hij de slagboom van het bouwterrein naderde, probeerde hij van rijstrook te wisselen, maar kon niet tijdig remmen om de motorfiets te ontwijken, wat resulteerde in een botsing waarbij de bestuurster om het leven kwam.

Het lichaam van de vrouw werd overgebracht naar het Banglamung-ziekenhuis, waar ze wacht tot haar familie haar ophaalt voor religieuze riten en verdere procedures. 

Dit tragische incident herinnert mij op grimmige wijze aan de gevaren die voortkomen uit de lopende wegenbouwprojecten in Pattaya en omliggende gebieden.

Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: TMN Cable tv

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!