Man overleeft schokkende treinbotsing op een berucht treinstation in Oost-Thailand 

CHACHOENGSAO:- Een 55-jarige man overleefde gisteren op miraculeuze wijze een botsing met een trein op het verlaten Khlong Khwang Klan-treinstation in de provincie Chachoengsao. Zijn lichaam werd door de luchtdruk onder het perron van het station gegooid nadat hij door de vrachttrein was geraakt. De trein met nummer 849, een elektrische diesellocomotief van het Ultraman-model die meer dan dertig containerwagens kwam langzaam tot stilstand.

Het station, gelegen in Moo 7, Bang Toey Subdistrict, was het toneel van een hectische reddingsoperatie die 40 minuten duurde. Het reddingsteam van het Phutthasothon Ziekenhuis en de bewoners hadden grote problemen vanwege geringe kruipruimte van ongeveer 30 centimeter en het feit dat de gewonde man zich niet kon bewegen.

Zijn verwondingen waren ernstig, waaronder een gebroken been en een snee in zijn voorhoofd. De trein moest langzaam achteruit worden gereden om hem uit de tunnel te bevrijden. Nadat hij met succes was bevrijd, werd hij samen met zijn vrouw, die ter plaatse was aangekomen, met spoed naar het Buddha Sotorn-ziekenhuis gebracht.

De gewonde man bij de ongelukkige treinbotsing werd geïdentificeerd als de 55-jarige khun Somboon, oorspronkelijk uit een andere regio, was getrouwd met een inwoner van Moo 9, Bang Toey. Hij werkt als plaatselijke arbeider, maar het is niet duidelijk waarom hij alleen op het treinstation was, aangezien hij vanwege zijn geestelijke gezondheidstoestand die niet altijd “je van het” was.

De trein vervolgde na de tragedie zijn reis naar de haven van Laem Chabang. Het Khlong Khwang Klan-station, dat nog steeds in het geheugen van de dorpelingen gegrift staat, was drie jaar geleden op 11 oktober de plaats van een zwaar ongeval, toen een bus werd aangereden door een trein, met 19 doden en 40 gewonden tot gevolg. Ondanks de tragedie zijn er nog steeds geen spoorbarrières op het station geïnstalleerd.

Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: Sanook News

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!