In Pattaya is het nu mogelijk om in een open dubbeldeksbus een sightseeing toer door de stad te maken

PATTAYA:- Deze stad is begonnen om een spannende stadstour te introduceren, op maat gemaakt voor burgers en toeristen in Pattaya, allemaal in een moderne dubbeldekkerbus!

De rondleidingen beginnen bij het Central Pattaya Shopping Center en starten vanaf 9 uur, eindigend met de laatste ronde om 00 uur. Het gemak van uw keuze is aan u, want er zijn twee routes beschikbaar: rood en blauw. Of u nu haltes wilt verkennen of mooie foto’s aan boord wilt maken, de ervaring zal ongetwijfeld onvergetelijk zijn.

Voor degenen die de Rode Route prefereren: er vertrekken elk uur bussen, in totaal 8 rondes per dag, waarbij elke lus ongeveer 1.5 uur duurt. De dienstregeling loopt van 9 uur tot 10:30 uur. 

Aan de andere kant biedt de Blauwe Route een vertrek om de paar uur, met 4 ronden per dag, waarbij elke lus ongeveer 1,5 uur duurt. Het schema begint om 3 uur, 2.5 uur en 9 uur.

Deze avontuurlijke tour begint voor een vriendelijke ritprijs en zit boordevol speciale promoties. U kunt op uw gemak in- en uitstappen, en voor een vlotte ervaring kunt u ter plaatse speciaal geprijsde kaartjes kopen op vertoon van uw identiteitskaart (voor Thaise mensen). 

De toer bevat ook een audiotour gepresenteerd via een koptelefoon in meerdere talen, zoals Thais en Engels. Tijdens de rit bezoekt u een verscheidenheid aan locaties en plaatsen en is perfect voor degenen die de stad willen verkennen en willen zien wat deze te bieden heeft of de omgeving willen leren kennen.

Begin aan deze opmerkelijke reis en begin je dag in Centraal Pattaya. Het is een service die elke dag beschikbaar is, zodat u deze kans nooit mist om de wonderen van Pattaya te verkennen en te ontdekken. 

Neem voor vragen contact met hen op via Tel./Whatsapp: +66 64 1811234, Lijn-ID: @ebtp of op Olifantenbustochten.

Olleke Bolleke in Pattaya

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!