In Duitsland gezochte Hells Angels lid in Noord-Thailand door de Immigratiedienst gearresteerd 

CHIANG RAI:- Een crimineel behorend tot de beruchte Hells Angels-groep die vanuit Duitsland naar Thailand vluchtte, werd tijdens een grootschalige actie door de Thaise immigratiedienst gearresteerd.

De plv.  commissaris van de Koninklijke Thaise Politie, luitenant-generaal Roy Ingkapairoj, gelastte de immigratiedienst tot deze arrestatie.

Herr D., een Duits staatsburger werd door de autoriteiten in zijn thuisland werd voor zware mishandeling gezocht. De Duitse procureur-generaal had een arrestatiebevel tegen Herr D. uitgevaardigd.

De Duitse regering verzocht vervolgens om zijn uitlevering om hem op grond van het Duitse Wetboek van Strafrecht te straffen voor het toebrengen van ernstig lichamelijk letsel aan een andere persoon. Nadat hij in de provincie Chiang Rai was ontdekt, werd D. gearresteerd en voor berechting overgedragen aan het Bureau van Buitenlandse Zaken.

Uit het onderzoek bleek dat D. lid was van de beruchte Hells Angels-bende uit Kiel. Samen met twee handlangers had hij een landgenoot in een zwembad in mishandeld

Zijn vriendin werd gebruikt als lokaas om een ​​man het zwembad in te lokken, waar ze hem in een hinderlaag lokten en met een pistool neerschoten.

Er is op dit moment niets meer bekend over deze zaak. Zodra er nieuws is, zal uw nieuwsbeer u daarover berichten.

Olleke Bolleke in Noord-Thailand 
Bron: Wochenblitz.com

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!