Aan alcohol verslaafde vrouw loopt weg van huis en komt op het trottoir in Pattaya te overlijden

PATTAYA:- Een Thaise vrouw stierf gisteren in het bijzijn van haar man nadat ze in de vroege ochtend uit haar huis in Pattaya was weggelopen. Haar man zei dat de vrouw ziek was en verslaafd aan alcohol.

De reddingsdienst Sawang Boriboon werden gealarmeerd over een vrouw die in Soi Thung Klom Tan Man in elkaar gezakt was. Ze snelden ter plaatse samen met politieagenten van het politiebureau van Nongprue.

De vrouw, geïdentificeerd als de 42-jarige mevrouw Khamai Sangbut, werd dood op de grond aangetroffen, zonder zichtbare tekenen van verwondingen of vals spel. Haar man, de 49-jarige khun Prachuab Yingyongyuen, wachtte tot de autoriteiten ter plaatse kwamen en zei dat het slachtoffer om onbekende reden midden in de nacht uit hun huis was weggelopen.

Khun Prachuab zei verder dat hij op een motorfiets naar buiten was gereden om zijn vrouw te zoeken en haar toen langs de weg zag liggen. Helaas stond khun Prachuab op het punt haar mee naar huis te nemen toen ze haar laatste adem uitblies en stierf.

De man verklaarde dat hij niet op de hoogte was van de doodsoorzaak van zijn vrouw, maar hij zei dat ze verslaafd was aan alcohol en er twee dagen eerder mee was gestopt nadat ze zich ziek voelde.

De politie van Nongprue wacht op de resultaten van de autopsie van de vrouw in het Banglamung-ziekenhuis.

Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: TMN Cable TV

Tags:

Eén gedachte over “Aan alcohol verslaafde vrouw loopt weg van huis en komt op het trottoir in Pattaya te overlijden”

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!