Duitse man zet zijn huis in de hens nadat zijn Thaise vrouw op de loop was gegaan

PHAYAO:- Een desperate Duitse man heeft naar verluidt zijn huis in de noordelijke provincie Phayao in brand gestoken nadat zijn Thaise vrouw een paar dagen verdwenen was. Een team van brandweerlieden slaagde erin de man te redden, die brandwonden over zijn hele lichaam opliep. Agenten van het politiebureau van Chun, haasten zich in samenwerking met reddings- en brandweerteams, naar het huis in Baan Sak Lor Township, Chun District, provincie Phayao, nadat een dringende brandmelding was ontvangen.

Bij aankomst ontdekten agenten dat intense vlammen de garage van het gelijkvloerse huis verteerden en zich naar het huis verspreidden. Ambtenaren zeiden dat ze een explosie hoorden vanuit het huis. In overleg met het plaatselijke elektriciteitsbedrijf hebben ze de stroom afgesloten en ongeveer een uur later was de situatie onder controle.

Agenten vonden een witte Mitsubishi-pick-up in brand in de garage, terwijl alle meubels en apparaten in het huis werden vernietigd. Agenten troffen toen de huiseigenaar, een Duitse man van 60 tot 65 jaar, in de woning aan. Ze verleenden hem eerste hulp voordat ze hem voor verdere behandeling naar het ziekenhuis van Chun brachten.

De Duitse man kon vanwege zijn verwondingen geen informatie geven aan de officials. Zijn familieleden gaven aan dat de Duitse man mogelijk uit stress zijn huis in brand heeft gestoken. Zijn Thaise vrouw was een paar dagen van huis en nam sindsdien geen contact met hem op. Aangenomen wordt dat de Duitse man vervolgens alcohol begon te drinken en per ongeluk onder invloed het huis in brand stak.

De politie vertelde tegen de media dat hij een grondig onderzoek zou instellen naar de oorzaak van de brand en de buitenlandse man zou ondervragen zodra zijn toestand verbeterde.

Een soortgelijk incident deed zich vorig jaar november voor toen een 47-jarige Duitser, Tomas V., een huis in Pattaya in brand probeerde te steken nadat agenten hem probeerden te arresteren wegens het overschrijden van zijn verblijfsvergunning. Hij stak batterijen en een gasfles in brand, maar agenten wisten het vuur te blussen.

De man gaf echter niet op. Hij zette zijn honden, twee rottweilers en een Duitse dog, op de agenten af ​​om te voorkomen dat ze hem naderden.

Olleke Bolleke in Noord-Thailand 
Bron:  Thuethainews.com

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!