Het eerste ongeluk na de aanleg van de vluchtheuvel op de Thepprasit Road in Pattaya is een feit!

PATTAYA:- Drie mensen, onder wie een buitenlandse man, liepen ernstige verwondingen op en één raakte lichtgewond toen hun motoren om middernacht op de Thepprasit Road met elkaar in aanraking kwamen.

Het incident vond plaats voor Soi 8 in het district Banglamung, Chonburi. Twee motoren, een Yamaha Fazzo en een Suzuki GSX-S 750, werden ter plaatse gevonden met aanzienlijke schade.

Reddingswerkers van Sawang Boriboon meldden dat ze drie zwaargewonden hadden aangetroffen en één met niet-ernstige verwondingen. Ze werden met spoed naar het Bangkok Pattaya ziekenhuis voor medische hulp gebracht.

De drie mensen die ernstige verwondingen opliepen, werden geïdentificeerd als een Thaise man van 40-50 jaar oud, een Thaise vrouw die met hem reed, en een niet-geïdentificeerde blanke buitenlandse man, ongeveer 35, van onbekende nationaliteit. De vrouwelijke passagier van de buitenlander liep lichte verwondingen op.

In een interview met een 30-jarige ooggetuige die alleen zijn voornaam noemde, khun Wayu, vertelde hij aan “Snelle Jelle” onze razende stadsreporter, dat hij de Thaise man en de Thaise vrouw langzaam uit Soi 8 zag komen aanrijden terwijl ze probeerden de weg over te steken. Toen botste de buitenlandse man die met hoge snelheid op een recht pad reed tegen hen aan, waarbij iedereen op de weg stuiterde.

Khun Wayu verklaarde dat hij het ongeval aan de reddingswerkers had gemeld nadat hij er getuige van was geweest. De buitenlandse man reed op een Suzuki GSX-S 750 grote motor, die enorme schade opgelopen had.

De politie van Pattaya onderzocht de opnames van bewakingscamera’s van de crashscène om de exacte volgorde van de gebeurtenissen te achterhalen en mogelijke wettelijke aansprakelijkheid vast te stellen.

Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: TMN Cable News

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!