BIZAR | Indiaas stel verkoopt hun baby voor een iPhone 14

INDIA:-  Wat is waardevoller: je zoontje of een iPhone 14? Een Indiaas stel koos voor het laatste. Uw nieuwsbeer Olleke Bolleke kan daar werkelijk niet van bij. Eind juli berichtten Indiase media over een schokkend incident waarbij een acht maanden oude baby betrokken was die door zijn ouders was verkocht om de aankoop van een iPhone 14 te financieren. resulterend in de afschuwelijke beslissing om hun zoontje te verkopen om de aankoopprijs te voldoen.

Jadef en Stee, man en vrouw uit West-Bengalen, India toonden grote interesse in de iPhone 14 ondanks financiële problemen vanwege hun marginale inkomen. Daarom leek de extravagante smartphone buiten hun bereik, maar het duurde niet lang voordat ze met hun nieuwe iPhone 14 foto’s maakte en populaire Instagram-reels produceerden.

Hun plotselinge verandering in levensstijl en de mysterieuze verdwijning van hun acht maanden oude zoontje wekten argwaan bij hun buren, die wisten dat het voor hen onmogelijk was om een ​​iPhone te betalen die meer dan 100.000 roepies kost, ongeveer 41.000 baht. Toen ze werden ondervraagd over de verblijfplaats van hun zoon, beweerde het kind bij een familielid te hebben achtergelaten, zo meldde The Straitstimes.

Buren waren niet overtuigd en waarschuwden de politie, wat resulteerde in de arrestatie van Stee. Jadef blijft op vrije voeten. Ze bekende dat ze haar baby had verkocht om de iPhone 14 te kopen en onthulde pogingen om ook hun zevenjarige dochter te verkopen, die gelukkig niet doorgingen.

Door een gelukkige samenloop van omstandigheden werd het kind gevonden in het huis van een vrouw die sindsdien is aangeklaagd. Het paar wordt niet alleen beschuldigd van mensenhandel, maar ook van drugsmisbruik.

Een ander geval van iemand die een baby verkocht, vond drie jaar geleden plaats in China, maar niet voor een iPhone. Een man in China zou zijn pasgeboren zoon voor 18.000 pond of 722.000 baht hebben verkocht aan een online koper. De vader beweerde dat de pandemie van Covid-19 hem werkloos had gemaakt en dat hij het geld nodig had, dus zette hij zijn baby – slechts 40 dagen oud – te koop.

De vermeende koper was een vrouw die geen kinderen kon krijgen, zo stond in het krantenartikel te lezen. Enige tijd na de aankoop droeg de vrouw de baby op een treinstation in Hefei en China, wat haar vrienden die haar daar zagen er achterdochtig vonden uitzien.

Olleke Bolleke in Zuidoost-Azië 
Bron: The Straitstimes

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!