🚨  Thaise getuige legt schokkende video vast van buitenlandse maffia in Pattaya

PATTAYA:- Een schokkend incident vond plaats bij het panorama uitzicht over Pattaya, toen een Thaise getuige een verontrustende video opnam van een buitenlands maffialid dat een groep Aziatische mannen onder schot bedreigde.

De video, die 1,39 minuten duurt, toont een buitenlandse maffia-man gekleed in geheel zwarte kleding die met een pistool zwaait en ongeveer tien buitenlanders intimideert, vermoedelijk Koeweitse staatsburgers. Het meest alarmerende moment was toen de schutter zijn wapen recht op het hoofd van één van de mannen richtte.

The Daily News berichtte over het incident, hoewel ze de originele video niet in hun rapport hadden opgenomen. In plaats daarvan deelden ze enkele screenshots, waarvan er één aangaf dat een van de slachtoffers een jongen was van jonger dan 15 jaar.

Het incident vond plaats op de openbare weg waardoor omstanders doodsbang werden. De dappere Thaise getuige besloot de daad in het geheim op te nemen, met de bedoeling gerechtigheid te zoeken voor de slachtoffers. Er wordt aangenomen dat de slachtoffers mogelijk geen klacht indienen bij de politie, waardoor het voor de autoriteiten nog belangrijker wordt om actie te ondernemen tegen dergelijk gewelddadig gedrag, aangezien het de reputatie en het goede imago van Pattaya aantast.

De buitenlandse maffia in Thailand is een terugkerend zorgwekkend topic op sociale media, vooral na de tragische dood van de Duitse zakenman Hans Peter Mack.

Één van de vermeende bendeleden, Olaf Thorsten Brinkmann, een Duitse man, heeft een aanzienlijke invloed binnen de maffia-kringen in Pattaya. Naar verluidt eist hij forse voordelen van degenen die zaken willen doen in de stad, en degenen die hieraan niet voldoen, kunnen ernstige gevolgen hebben, zoals blijkt uit het ongelukkige lot van Mack om in stukken te worden gehakt en in een grote vriezer te worden opgeslagen.

In februari arresteerde de politie de Franse gangster Herve Christian Robert Leonard. De 58-jarige werd aangehouden voor het afpersen van geld van buitenlanders door valselijk te beweren banden te hebben met spraakmakende Thaise politieagenten.

Vorige week arresteerden de autoriteiten een Australische man genaamd Tomas Jinner en zijn bendeleden in Chon Buri. Hun beschuldigingen zijn onder meer het afpersen van geld van een Europese zakenman die onlangs zijn bedrijf in Pattaya had gevestigd.

Olleke Bolleke in Pattaya

Bron: Daily News

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!