Politie Pattaya takelt 15 motoren op en gaat bende Koeweitse jongeren vervolgen voor openbare ordeverstoring

PATTAYA:- De politie van Pattaya heeft deze morgen in alle vroegte  15 motoren van een Koeweitse bende in beslag genomen wegens het verstoren van de openbare orde in de Yen Sabai Road.

Bij de inbeslagname onder leiding van plv.  Kapitein Wuthikorn Plodprong hield de politie om 1 uur ‘s nachts de bende aan nadat bewoners van Yen Sabai Road en toeristen hadden gemeld dat ze last hadden van bendeactiviteiten.

De toeristen beweerde dat ze de doorgaande weg niet konden gebruiken omdat de bende hun motoren zo parkeerde, dat ze zowel de wegingang als de huizen van mensen blokkeerden. De bendes reizen vaak in groepen en laten hun motoren luid draaien.

Toen de politie ter plaatse kwam, troffen ze aan beide zijden van Yen Sabai Road vele geparkeerde motoren aan die het verkeer hinderden.

Met behulp van sirenes om de aandacht van de motorrijders te trekken, bevalen de autoriteiten de Koeweitse bende om hun motoren te verplaatsen. De bende koos ervoor om de waarschuwing te negeren en bleef de politie stoïcijns aanstaren. Agenten namen vervolgens 15 motoren in beslag en vertelde de eigenaren mee dat ze vervolgd zouden worden.

Een  winkeleigenaar zei dat deze gebeurtenissen dagelijks voorkomen. Deze bendes houden ervan hun fietsen te parkeren, het verkeer te belemmeren en hun motoren luid te laten draaien, soms doen ze burn-outs en toetert ze luid in groepen.

De winkeleigenaar voegde eraan toe dat hij ‘s nachts niet kon slapen uit angst voor geweld en drong er bij de politie op aan om deze toeristen en de winkel die de voertuigen aan hen verhuurde, te vervolgen.

Een hotelbewaker voegde eraan toe dat veel gasten soortgelijke incidenten hadden gemeld en sommigen zelfs naar verschillende hotels waren verhuisd.

Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: The Nation 

Tags:

Eén gedachte over “Politie Pattaya takelt 15 motoren op en gaat bende Koeweitse jongeren vervolgen voor openbare ordeverstoring”

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!