Thaise vrouw zet haar vriend in Bangkok buiten de deur nadat hij minderwaardig reageerde op feministische film “BARBIE”

THAILAND:-De Barbie-film is een wereldwijde sensatie aan het worden en heeft wereldwijd al meer dan een half miljard dollar opgebracht en heeft overal invloed op culturen, zelfs die in Thailand.

De populaire film Barbie heeft de wereld stormenderhand veroverd, aangezien de film resoneert met een jeugdig publiek en een sterk feministische boodschap uitdraagt. De inhoud van de film boeit veel kijkers, wat leidt tot discussies over de thema’s die erin worden onderzocht. Er ontstond echter een onverwacht gevolg toen een Thaise vrouw onthulde dat haar relatie dramatisch eindigde nadat het paar de film had gezien vanwege het ongemak van haar vriend t.o.v. het feministische thema.

Feminisme, een geloof in sociale, economische en politieke gelijkheid van de seksen, is het kernconcept in de Barbie-film. Kijkers komen vaak naar voren om hun reacties te delen en perspectieven uit te wisselen over de kwesties die binnen worden aangepakt. De vrouwvertelde over een problematisch incident dat volgde nadat zij en haar vriend naar Barbie hadden gekeken.

“Ik was erg opgewonden toen we een paar dagen geleden naar Barbie gingen. Ik ben een grote fan van Greta Gerwig, de regisseur, en mijn vriend houdt van Ryan Gosling, de hoofdrolspeler. Behalve de cast was hij niet op de hoogte van de inhoud van de film. Integendeel, ik kende de feministische ondertoon ervan, in de hoop dat het hem wat wijzer zou maken over het kernonderwerp.

“Naarmate de Barbie-film vorderde, voelde ik zijn toenemende onbehagen en ongenoegen, wat me oprecht bedroefde. Ik wist dat er een serieuze discussie op handen was. Hij sprak pas tegen me toen we in de auto zaten. Hij was buitengewoon teleurgesteld in de film en zei dat het iets is dat ik met vriendinnen zou moeten zien, maar niet met hem.

“Ik begreep wat hij probeerde over te brengen, maar het blijft me een raadsel waarom hij zich zo voelde. Onze tegenstrijdige opvattingen strekken zich uit tot zijn vreemde meningen over de LGBTQ+-gemeenschap en anderszins. Behalve dat ik zijn afwijzende houding beu was, dwong mijn innerlijke “ik” de relatie met hem te beëindigen.

Het stel woont in Bangkok same , maar ze besloot de relatie te beëindigen en vroeg hem naar een ander huis om te zien. Ze gaf toe dat ze nooit had gedacht dat het kijken naar de Barbie-film ertoe zou leiden dat haar relatie op zo’n manier zou eindigen, zo meldde Khaosod.

Olleke Bolleke in Thailand

Bron: Khaosod

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!