De Sawang Boriboon reddingsdienst van Pattaya rukte uit om de stalen ring van de penis van een Zwitserse man te halen

PATTAYA:- De poging van een Zwitserse man om zijn seksuele ervaring te verbeteren door een stalen ring om zijn penis te plaatsen, leidde tot voortijdige schaamte nadat Thaise reddingswerkers meer dan twee uur bezig waren om hem af te snijden, voor alle duidelijkheid…….de ring dus.

Een ziekenhuis in Pattaya nam contact op met het reddingsteam van Swang Borriboon om een ​​gereedschap voor het snijden van staal mee te nemen om de 52-jarige Zwitserse man, genaamd Urs, te helpen. Volgens ThaiRath zag Urs er bleek uit en werd hij gek van de pijn die de strakke stalen ring om zijn penis veroorzaakte.

Het reddingsteam meldde dat de stalen ring een diameter van ongeveer zes tot zeven centimeter had en om de geslachtsdeel van Urs muurvast zat. De reddingswerkers sneden de ring zorgvuldig door en verwijderden hem uiteindelijk na een operatie van twee uur. De staat van zijn “kroonjuweel” na het incident werd niet bekendgemaakt in de media.

De reddingswerkers onthulden dat Urs geen verdere informatie had verstrekt over zijn bedoelingen achter het dragen van de ring. Ze speculeerden echter dat hij misschien geloofde dat het zijn seksuele ervaring en plezier zou kunnen verbeteren.

De reddingswerkers vertelden dat dit niet de eerste keer was dat ze iemand hielpen die probeerde hun extreme seksuele genot te vergroten. Ze kwamen een aantal please-zoekers tegen die een stalen ring om hun geslachtsdelen droegen in de overtuiging dat dit zou kunnen helpen het orgaan te vergroten. De reddingswerkers waarschuwden mensen om geen strakke ring om hun penis te dragen, omdat dit meer kwaad dan plezier zou kunnen doen.

Een soortgelijk geval deed zich in juni voor bij een Birmese man in Thailand. De man zocht medische behandeling in het Nakhonping-ziekenhuis in Chaing Mai nadat hij zijn penis een week lang in een stalen ring had opgesloten totdat zijn fallus verkleurde en opgezwollen raakte.

In zijn geval gaf de Birmese man toe de ring te hebben gebruikt in de hoop zijn penis groter te maken, maar zijn overtuiging bleek niet meer dan een mythe te zijn.

Afgezien van het dragen van een stalen ring om de penis te vergroten, waarschuwden medische professionals ook genotzoekers om geen willekeurige medicijnen in hun penissen te injecteren, omdat dit tot vreselijke bijwerkingen zou kunnen leiden.

Olleke Bolleke in Pattaya

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!