Dit weekend namen er méér dan 14,000 hardlopers mee aan de 30ste marathon van Pattaya 

PATTAYA:- Het was gisteren ongekend aan de startlijn van de 30ste jaarlijkse Pattaya Marathon, meer dan 14,000 Thaise en buitenlandse hardlopers namen dit weekend deel aan dit event. Het startschot voor hardloopevenement werd gistermorgen door door de burgemeester van Pattaya, khun Poramese Ngampiches gegeven.

Volgens burgemeester Poramase was dit het grootste aantal lopers dat ooit meedeed.

De marathon begon voor Terminal 21. Het hardloopevenement wordt dit gehele weekend gehouden

De burgemeester vertelde tegen onze eigen “Snelle Jelle” (hoe kan het ook anders) dat : “Pattaya City heeft uitstekende medewerking gekregen van relevante overheidsinstanties en bedrijven, die het mogelijk maakte deze 30ste marathon van Pattaya te organiseren.

De Pattaya Marathon is 31 jaar geleden in 1992 gestart en is tot nu toe doorgegaan en zal in de toekomst jaarlijks elk jaar doorgaan als een belangrijk onderdeel van sporttoerisme.”

“De Pattaya Marathon is een van de kenmerkende evenementen van Pattaya geworden die Pattaya heeft ondersteund als een internationaal centrum voor sporttoerisme en het centrum van internationale sport in Zuidoost-Azië in de toekomst. De gemeente Pattaya is er trots op dit belangrijke jaarlijkse hardloopevenement mee te mogen organiseren” zo beëindigde de burgemeester zijn gesprek met onze razende stadsreporter.

Olleke Bolleke in Pattaya

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!