In het kader van de verhoogde misdaadbestrijding in Pattaya neemt de politie een jachtgeweer van een inwoner in beslag

PATTAYA:- De politie arresteerde een Thaise man in Pattaya voor het bezit van een illegaal jachtgeweer. De aanhouding was een reactie op een hardhandig optreden tegen criminelen die zich in de provincie Chonburi schuilhouden, de politie heeft een speciaal oog op buitenlanders maar ook op Thaise criminelen gericht.

Politieagenten in Chonburi hebben van de hoofdcommandant van de nationale politie, generaal Damrongsak Kittiprapas, de opdracht gekregen om harde acties tegen alle vormen van criminele individuen en ondernemingen te ondernemen, dit na een schokkend incident waarbij de Duitse vastgoedmakelaar Hans Peter Mack vorige week werd vermoord en door twee buitenlanders en een Pakistaans/Thaise man in delen werd gezaagd.

In navolging van de richtlijn boekte de politie van Banglamung gisteren 14 juli, snel vooruitgang door een 41-jarige Thaise man, khun Chatchai Sawatchai, te arresteren wegens het bezit van een illegaal Remington 870 express magnum jachtgeweer.

In het arrestatierapport stond dat de khun Chatchai was aangeklaagd voor het bezit van een vuurwapen zonder toestemming en het in het openbaar dragen van een vuurwapen. Hij werd voor juridische procedures naar het politiebureau van Banglamung gebracht. Hoe de politie de man op het spoor is gekomen, is niet duidelijk.

Olleke Bolleke in Pattaya 

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!